Halusimme tehdä palvelustamme mahdollisimman tarkoitusta vastaavan: edullisen ja yksinkertaisen.

Voit selata tuotteita joko meidän sivuiltamme tai sitten suoraan Taobaon (tai Tmallin) sivuilta. Suosittelemme että käytät nettiselaimena Google Chromea ja annat selaimen kääntää kiinankieliset tekstit englanniksi. Voit halutessasi antaa selaimen kääntää tekstit myös suomeksi, mutta kokemustemme mukaan englanninkielinen käännös on parempilaatuinen. Suosittelemme myös kääntämään halutun hakusanan Google Translatella englannista kiinaksi ja syöttämään näin käännetyn hakusanan Taobaon hakuun mahdollisimman laajojen hakutulosten saavuttamiseksi. Kun löydät tuotteen, jonka haluat ostaa, lisää se ostoskoriin sivuillamme ja siirry kassalle kun olet valmis. Jos selasit Taobaossa ja löysit sitä kautta haluamasi tuotteen, voit kopioida Taobao-tuotesivun osoitekentän meidän sivuston hakukenttään, jolloin järjestelmä etsii sinulle saman tuotteen.

Kassalla maksat tuotteen ja Kiinan sisäisen postituksen varastollemme sekä meidän 10%:n komission näistä. Suomeen kuljetuksesta joudut maksamaan erikseen, koska tuotteiden painoja ei vielä tiedetä tarkkaan tässä vaiheessa.

Noin 2-5 arkipäivän kuluttua tuotteet ovat saapuneet varastollemme. Tarkistamme ne silmämääräisesti, valokuvaamme ja punnitsemme ne, minkä jälkeen saat ilmoituksen sähköpostiisi.

Nyt voit tarkistaa valokuvista, että tuotteet vastaavat tuotekuvausta. Mikäli kaikki on kunnossa, voit valita kuljetustavan Kiinasta Suomeen sekä siirtyä maksamaan sen. Tähän toiseen maksuerään tulee myös meidän tuotenimikeperusteinen 2€ palkkio.

Siinä tapauksessa, että saapunut tuote ei vastannut tuotekuvausta, lähetämme sen takaisin myyjälle. Tuloksena tulee joko korvaava tuote tai rahat takaisin. Huomaa, että Suomesta käsin tuotetta ei voi enään palauttaa, koska Kiinan rajaviranomaiset haluaisivat silloin tullata ja verottaa, eikä se ole valitettavasti käytännöllistä.

Alle kahden kilon tilaukset on edullisinta hoitaa Kiinan Postin lentorahdilla, jonka hinta on 8.5€ ensimmäiseltä puolelta kilolta ja sen jälkeen 14€/kg. Isoimmissa tilauksissa esim. DHL tai Hongkongin Postin EMS palvelu saattaa tulla halvemmaksi ja nopeammaksi vaihtoehdoksi. Toimitusaika Kiinan Postilla on noin 14-40 päivää, DHL:llä n. 5-14 päivää ja Hongkongin Postin EMS :llä 5-7 arkipäivää. Huomioithan että jos paketti jää tulliin, kestää toimituksessa tulliselvityksen verran pidempään.